Helder over herstel

Inov-8 hardloopschoenen

Per 1 oktober is Axis Hoeven verkooppunt van Inov-8. Dit is een van de leidende merken op het gebied van schoeisel, kleding en uitrusting voor all terrain running.

Lees hier alles over Inov-8!

Axis Dinteloord geopend

Zaterdag 10 september was het dan eindelijk zo ver. De nieuwe vestiging in Dinteloord is geopend en daar zijn we hartstikke trots op!

Lees snel verder!

Gratis inloopspreekuren peesklachten in de enkel en voet

Er staan weer spreekuren gepland in juli, ditmaal voor peesklachten in de enkel en voet.

Bekijk hier de data en locaties!

Over Axis

Sinds 1998 is Axis met vijf hoofdlocaties in Breda, Dinteloord, Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal dé specialist die luistert naar uw lichaam. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel. En geven we u een helder antwoord wat uw klachten zijn en hoe u ervan af komt.

Effectieve behandeling dankzij de juiste diagnose
Axis is voorloper op het gebied van diagnostiek. Indien nodig zetten onze specialisten echografie in bij de diagnose van uw klachten. We werken met de meest geavanceerde apparatuur en de beste echografie specialisten van Nederland. Hierdoor kunnen we nog beter zien waar uw klacht vandaan komt. En de behandeling aan de hand daarvan optimaliseren.

Weten waar u aan toe bent
Axis stelt altijd van tevoren een behandelplan op. We maken duidelijke afspraken over de te verwachten resultaten, hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn en welke inspanningen we van de patiënt verwachten. Hierdoor weet u hoe lang de behandeling duurt en welke inzet er van u nodig is.

Effectieve behandelmethodes
Axis is onderscheidend door innovatieve behandelmethodes. Van onze patiënten vragen we inspanning en betrokkenheid. In onze trainingsruimte en met gerichte huiswerkoefeningen werken we samen hard toe naar resultaat.