Home - Behandelcentra - Axis Sportslab

Axis Sportslab

Dé Fysiospecialisten voor sporters

Een aantal van onze fysiotherapeuten en persoonlijke trainers hebben een topsportachtergrond. Met onze visie, ervaring en deskundigheid op het gebied van topsport, biedt Axis een breed scala aan mogelijkheden wat betreft het begeleiden van zowel een topsporter als een recreatieve sporter.

 

 

Individuele begeleiding

Axis biedt individuele begeleiding aan sporters in de vorm van consulten. Aan de hand van het wedstrijdschema en de doelstellingen voor het seizoen, stelt de fysiotherapeut in samenwerking met uw persoonlijk trainer een specifiek pakket samen. Onderdeel hiervan kan bijvoorbeeld zijn: inspanningstesten, behandelingen bij blessures, specifieke krachttraining, voedingsadviezen, mentale training. De begeleiding wordt op maat gemaakt.

 

Verenigings- of teambegeleiding

Axis begeleidt diverse sportverenigingen in West-Brabant. We hebben dan vaak een gecombineerde functie van adviseur en hoofd medische staf. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: goede en snelle opvang bij blessures, opleiden van vrijwilligers, algehele begeleiding van sporters bij het bereiken van hogere prestaties. Dit vertaalt zich in spreekuren, testen, specifieke trainingen, loopscholing en informatieavonden.

De voordelen van AXIS

Dichtbij
huis

De beste
specialisten

Helder over
herstel

Snel een
afspraak