Elleboog

Elleboog

 

Symptomen

Heeft u pijn in uw elleboog? Dan kunt u voor de juiste behandeling bij Axis terecht. Herkent u zich in de volgende symptomen:

  • Elleboog doet pijn als u knijpt
  • Elleboog doet pijn wanneer u een potje opendraait
  • Elleboog doet pijn als u een boodschappentas draagt
  • Elleboog doet pijn als u iemand een hand geeft

Elleboogklachten kunnen onder andere ontstaan door een loose body, een tenniselleboog / epicondylitis lateralis (irritatie van de aanhechting van de strekpezen) of een golfers-elleboog / epicondylitis mediales (irritatie van de aanhechting van de buigpezen).

Neem contact met ons op voor de juiste diagnose en een effectieve behandeling, zodat u zo snel mogelijk van uw elleboogklachten af bent.

 

De oplossing van AXIS

Axis besteedt veel aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Want we kunnen u het beste behandelen als we goed weten waar uw klacht vandaan komt.

We maken graag duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarom stellen we een behandelplan op, met daarin de te behalen doelstellingen en het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Van onze patiënten vragen we inspanning en betrokkenheid. In onze trainingsruimte en met gerichte huiswerkoefeningen werken we samen hard toe naar resultaat. Onze specialisten coachen u in de praktijk en op afstand.

 

De specialisten van Axis voor elleboogklachten

Indien nodig worden er ondersteunend aan de behandeling andere specialisten uit ons team ingezet. De volgende specialisten kunnen een bijdrage leveren aan de behandeling van elleboogklachten:

 

Gerelateerde blogposts

 

De voordelen van AXIS

Dichtbij
huis

De beste
specialisten

Helder over
herstel

Snel een
afspraak