Heup

Heup

 

Symptomen

Heeft u pijn in uw heup? Dan kunt u voor de juiste behandeling bij Axis terecht. Herkent u zich in de volgende symptomen:

  • Heuppijn
  • Moeilijkheden met lopen
  • Knak in de heup
  • Door de heup zakken bij bewegen
  • Moeite met het aantrekken van schoenen door een beperking in de heup
  • Pijn in de lies met stram gevoel

Heupklachten kunnen onder andere ontstaan door een slijmbeursontsteking, heupartrose, labrumletsel of een blessure.

Neem contact met ons op voor de juiste diagnose en een effectieve behandeling, zodat u zo snel mogelijk van uw heupklachten af bent.

 

De oplossing van AXIS

Axis besteedt veel aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Want we kunnen u het beste behandelen als we goed weten waar uw klacht vandaan komt.

We maken graag duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarom stellen we een behandelplan op, met daarin de te behalen doelstellingen en het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Van onze patiënten vragen we inspanning en betrokkenheid. In onze trainingsruimte en met gerichte huiswerkoefeningen werken we samen hard toe naar resultaat. Onze specialisten coachen u in de praktijk en op afstand.

 

De specialisten van Axis voor heupklachten

Indien nodig worden er ondersteunend aan de behandeling andere specialisten uit ons team ingezet. De volgende specialisten kunnen een bijdrage leveren aan de behandeling van heupklachten:

 

Gerelateerde blogposts

 

De voordelen van AXIS

Dichtbij
huis

De beste
specialisten

Helder over
herstel

Snel een
afspraak