Knie

Knie

 

Symptomen

Heeft u pijn in uw knie? Dan kunt u voor de juiste behandeling bij Axis terecht. Herkent u zich in de volgende symptomen:

Knieklachten kunnen onder andere ontstaan door een slijmbeursontsteking, versleten knie, problemen met de knieschijf, artrose, meniscus letsel, kruisband letsel of een blessure.

Maak nu een afspraak via tel. 0165 502 852 voor een GRATIS diagnose echo of lees op ons blog meer over het ontstaan van knieklachten en de behandeling ervan.

 

De oplossing van AXIS

Axis besteedt veel aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Want we kunnen u het beste behandelen als we goed weten waar uw klacht vandaan komt.

We maken graag duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarom stellen we een behandelplan op, met daarin de te behalen doelstellingen en het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Van onze patiënten vragen we inspanning en betrokkenheid. In onze trainingsruimte en met gerichte huiswerkoefeningen werken we samen hard toe naar resultaat. Onze specialisten coachen u in de praktijk en op afstand.

 

De specialisten van Axis voor knieklachten

Indien nodig worden er ondersteunend aan de behandeling andere specialisten uit ons team ingezet. De volgende specialisten kunnen een bijdrage leveren aan de behandeling van knieklachten:

Gerelateerde blogposts

 

De voordelen van AXIS

Dichtbij
huis

De beste
specialisten

Helder over
herstel

Snel een
afspraak