Voet / Enkel
Home - Waar heeft u klachten? - Voet / Enkel

Voet / Enkel

 

Symptomen

Heeft u pijn in uw voet en/of enkel? Dan kunt u voor de juiste behandeling bij Axis terecht. Herkent u zich in de volgende symptomen:

Voet en enkelklachten kunnen onder andere ontstaan door een doorgezakte voet, verminderde stabiliteit, mobiliteitsbeperkingen in de gewrichten, overbelaste pezen/gewrichten, of een acute of chronische blessure.

Neem contact met ons op voor de juiste diagnose en een effectieve behandeling, zodat u zo snel mogelijk van uw voet- en enkelklachten af bent.

 

De oplossing van AXIS

Axis besteedt veel aandacht aan het stellen van de juiste diagnose. Want we kunnen u het beste behandelen als we goed weten waar uw klacht vandaan komt.

We maken graag duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarom stellen we een behandelplan op, met daarin de te behalen doelstellingen en het aantal behandelingen dat daarvoor nodig is.

Van onze patiënten vragen we inspanning en betrokkenheid. In onze trainingsruimte en met gerichte huiswerkoefeningen werken we samen hard toe naar resultaat. Onze specialisten coachen u in de praktijk en op afstand.

 

De specialisten van Axis voor voet- en enkelklachten

Indien nodig worden er ondersteunend aan de behandeling andere specialisten uit ons team ingezet. De volgende specialisten kunnen een bijdrage leveren aan de behandeling van voet- en enkelklachten:

 

Gerelateerde blogposts

 

De voordelen van AXIS

Dichtbij
huis

De beste
specialisten

Helder over
herstel

Snel een
afspraak