Axis maakt gebruik van cookies.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt onze website gebruik van cookies. Axis onderscheidt functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, het tonen van video's, het personaliseren van advertenties en het integreren van social media. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.
Cookies accepteren
Home    -    Blog    -    Axis fysiotherapie helpt graag nieuw talent verder te ontwikkelen

Axis fysiotherapie helpt graag nieuw talent verder te ontwikkelen

25-09-2019

Als erkend leerbedrijf is Axis fysiotherapie aangesloten bij Beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB ) en helpt Axis graag nieuw talent verder te ontwikkelen:

Welkom Mitchell Bouwmeester:

Mijn naam is Mitchell Bouwmeester en net gestart aan mijn tweede jaar Fysiotherapie bij Avans Hogeschool Breda.

Voordat ik begon aan de opleiding fysiotherapie heb ik Sport & Coaching gestudeerd aan het Johan Cruyff College Roosendaal . Na drie jaar ben ik afgestudeerd in de richting: sport & bewegingscoördinator, personal trainer, ijshockey trainer & coach. Tevens heb ik de ervaring op gedaan als sportmasseur bij verschillende sportclubs en sporten.

 

Sportman:
Mijn passie voor sport is zeer groot. Ik ben ijshockeyer en speel momenteel in de 1e divisie van Nederland. Hiervoor heb ik twee seizoenen in de Eredivisie van het Nederlands ijshockey mogen spelen (BeNe League Belgie en Nederland gecombineerd ). Dit was uiteraard ontzettend gaaf. 

 

Toekomstplannen:
Mijn interesse ligt bij Sport fysiotherapie, Manueel therapie en Kinderfysiotherapie. Verder wil ik meer leren over de wervelkolom en vooral lekker aan de slag tijdens mijn stage in de praktijk.

 

Waarom Axis Fysiotherapie?
Ik heb Axis gekozen omdat er een breed spectrum van therapeuten aanwezig zijn om diverse behandeling te zien. Ook is het Team gezellig en behulpzaam en verwacht ik om die reden veel van mijn collega’s te leren. 

Kortom Mitchell is leergierig en als erkend leerbedrijf helpt Axis Fysiotherapie nieuw talent verder te ontwikkelen.